Afișez toate cele 4 rezultate

Pentru buna functionare a aparatelor de curatenie se recomanda inlocuirea filtrelor periodic pentru a evita acumularea de reziduuri care, in timp, sa conduca la diminuarea calitatii serviciilor prestate. Filtrele de cenusa, desi sunt cu mult superioare oricarei categorii de filtre, data fiind densitatea si duritatea materiilor prime cu care se confrunta, au nevoie de revizuire constanta. Importanta acestui lucru este data de faptul ca sunt un element vital in functionarea aspiratoarelor.

La Unilift Serv veti gasi o varietate de modele de filtre pentru aspirator, de la cele absorbante, la filtre de rezerva, de mici sau mari dimensiuni, cu diverse trepte de putere. Asadar, in functie de scopul in care urmeaza sa utilizati aspiratorul, veti gasi si filtrul aferent. Fie ca alegeti sa il utilizati in scop casnic pentru absorbtia prafului, a cenusii, rumegusului sau a altor tipuri de substante dure, calitatea desavarsita a produsului va garanta eliminarea completa a acestora.

Filtrele sunt categorizate in functie de modelul de aspirator la care pot fi utilizate si dupa clasa de filtrare: M, L, H sau H Asbestos. Astfel, acestea sunt detaliile de care trebuie sa tineti cont in momentul in care decideti sa il inlocuiti. In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare pentru a face o alegere corecta, specialistii nostri va vor sta intotdeauna la dispozitie cu informatiile necesare. In acest mod va fi imposibil sa dati gres si va veti putea bucura de cele mai calitative produse in raport cu nevoile dumneavoastra.

Cere oferta personalizata de filtre si vei fi intampinat de variate modele de filtre la preturi avantajoase.