Afișez singurul rezultat

Colectarea apelor reziduale sau murdare nu a fost niciodata mai simpla! Apele acumulate in diferite contexte  pot provoca daune foarte costisitoare si uneori, pot afecta ireversibil baza constructiei. Pentru a nu se ajunge la astfel de neplaceri, este ideal sa apelati la ajutorul profesionistilor in domeniu in cel mai scurt timp de la descoperirea problemei.

Pentru curatarea eficienta a subsolului sau a beciului, pentru drenajul rezervoarelor sau a bazinelor unde sunt acumulate apele reziduale sau murdare, furtunurile pentru vidanja sunt considerate ca fiind printre cele mai potrivite de pe piata.

 Furtun apa murdara

Apele murdare sunt cele care se acumuleaza in urma precipitatiilor, a topirii zapezii sau provenind din rauri si lacuri. Acestea pot atinge cantitati impresionante in urma inundatiilor si pot produce daune majore care sa afecteze vizibil locuinta sau gospodaria. Cand intalnim o astfel de situatie este important sa folosim produse care sa eficientizeze efortul si sa reduca timpul de lucru.

De exemplu, Autovidanja Flexcom Rioned poate fi folosita ca legatura cu alte echipamente si are nevoie de un furtun pentru apa murdara cu o capacitate cat mai mare. Acesta poate fi folosit atat pentru gestionarea apei din anumite spatii inchise, cat si pentru umplerea sau golirea rezervoarelor de apa pluviala sau menajera. Lungimea furtunului pentru pompa de apa murdara este de 30 de metri si ajuta la indeplinirea mai multor functii. Asadar, acesta poate fi utilizat chiar si pentru curatarea fantanilor sau a puturilor si la transferarea apelor din acestea in scopul utilizarii in gospodarii sau pentru irigatii.

 Furtun apa reziduala

Fie ca vorbim de apele reziduale menajere sau de cele provenite din domeniul industrial, curatarea lor implica folosirea echipamentelor recomandate de profesionistii din domeniul instalatiilor. Compania noastra, Unilift Serv, va propune o solutie simpla si rapida, si anume, furtunul pentru vidanja care se dovedeste a fi util in nenumarate contexte.

Pentru golirea rezervoarelor de acumulare a apei reziduale sau pentru atunci cand apar defectiuni la nivelul canalizarii, este important sa avem la indemana cele mai calitative produse disponibile pe piata. Furtunul pentru vidanja este special conceput pentru a functiona la temperaturi ridicate, iar debitul sau asigura o curatare rapida si completa.

Gama variata de Furtunuri pentru Vidanjare

Furtunul pentru vidanjare face parte dintr-o gama speciala de produse care se remarca printr-o rezistenta ridicata si o eficienta garantata. Cere oferta magazinului nostru online si vei descoperi preturi accesibile si oferte atractive. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru orice neclaritati si te poate ajuta sa iei deciziile potrivite, in functie de nevoile tale.

Pretul furtunului este unul redus, comparativ cu eficacitatea pe care o prezinta inca de la primele utilizari. Descopera zecile de produse menite sa iti protejeze atat locuinta. Acestea te vor ajuta sa rezolvi orice problema, dar si sa pui in practica toate ideile pe care le ai pentru a crea confortul pe care ti-l doresti.