Afișez toate cele 5 rezultate

Depunerile de grasime sunt printre cele mai dificil de indepartat reziduuri. Bucatariile sunt printre cele mai predispuse spatii la acumularea acestora, in special hotele si sistemele de aerisire. Pentru curatarea completa a acestora este nevoie de aparaturi special concepute, deoarece nicio solutie ce promite efecte miraculoase nu le poate face fata. De aceea, la Unilift Serv veti gasi o gama foarte variata de echipamente speciale pentru prestatorii de astfel de servicii, dintre care cele mai eficiente s-au dovedit a fi generatoarele de spuma.

 Aparat de facut spuma

Presiunea crescuta a apei, la temperaturi ridicate, in combinatie cu spuma inteligenta produsa de aceste aparate, reuseste sa indeparteze chiar si acele depuneri care par ca nu ar putea fi eliminate.

Dincolo de petele inestetice de la exterior, un aparat de facut spuma vizeaza si componente interne ale instalatiilor, la care este destul de greu de ajuns. Astfel ca, in momentul in care apelati la o astfel de metoda inovativa, aveti garantia ca veti obtine un sistem curat si complet functional pe toate subdiviziunile sale, indiferent de amploarea problemei.

Desi aparatele de facut spuma sunt destinate uzului profesional, sunt extrem de usor de utilizat, fiind prevazute cu un sistem de operare simplu, de tip touch screen, ce permite personalizarea programelor in functie de tipul de interventie dorit. Fie ca este vorba de eliminarea unor straturi superficiale de la suprafata hotelor, sau chiar de indepartarea unor depuneri masive la niveluri profunde ale sistemelor de aerisire, un generator de spuma va reprezenta solutia optima de curatare completa.

Murdaria, grasimea, praful in straturi dure nu vor mai afecta calitatea sistemelor vizate. Apeland la aceasta solutie periodic, va veti bucura de functionalitatea lor neintrerupta. Intretinerea rezultatelor obtinute devine extrem de facila pentru orice persoana ce isi doreste sa dispuna de tubulaturi, sisteme de aerisire, aparate electrocasnice impecabile, atat din punct de vedere estetic, cat si practic.

In plus, pentru ca ne dorim ca solutiile oferite de noi sa asigure cele mai bune rezultate, am pus la dispozitia fiecarui client un sistem de consultanta online. Prin intermediul acestuia au posibilitatea de a descrie modalitatea in care urmeaza sa il foloseasca si rezultatele dorite, iar in functie de aceste informatii specialistii nostri vor putea selecta cele mai potrivite modele. De la functii, aspect, programe, pana la pret, toate detaliile se vor plia pe cerintele comunicate.

Cere oferta personalizata si noi iti vom oferi cel mai avantajos raport calitate-pret!