Afișez toate cele 4 rezultate

Siguranta locuintei fiecaruia ar trebuie sa reprezinte una dintre cele mai mari prioritati, deoarece aceasta este esentiala atunci cand vrem sa ne putem bucura de o viata fara griji si un confort bine-meritat.  Pana si cele mai mici detalii pot face diferenta dintre o casa lipsita de pericole si una in care sanatatea iti este pusa sub semnul incertitudinii.

Un astfel de detaliu caruia trebuie sa acordam o foarte mare atentie, este curatarea  cosurilor de fum cu ajutorul periilor speciale si verificarea periodica a lor. O simpla defectiune poate duce la situatii fara cale de intoarecere precum posibilitatea de autoaprindere, incendii si intoxicatii cu monoxid de carbon. Totodata, mizeriile care se aduna de-a lungul anului, precum frunze, crengute, cuiburi, pot realiza un blocaj care va umple locuinta de fum.

Se recomanda ca verificarea hornurilor sa fie realizata de catre specialistii in domeniu, dar cu toate acestea, fiecare locuinta trebuie sa aiba in debara o trusa de curatat hornul pentru orice eventualitate. Printre elementele esentiale pe care trebuie sa le avem, se numara o perie de curatat hornul, un arici si cateva tije de prelungire si sustinere a periei.

 Perii curatare cosuri de fum 

Evita pericolele si alege sa cureti cosurile de fum ori de cate ori este nevoie. Astfel, siguranta ta si a familiei tale nu va fi pusa in pericol. Peria pentru cosul de fum este conceputa astfel incat sa indeparteze reziduurile adunate de-a lungul folosirii sobei, centralei sau a semineului. Daca folosesti combustibil lemnos, sansele de infundare a cosului de fum cresc considerabil si de aceea este important ca aceasta curatare sa se realizeze macar o data la 6 luni.

Avand un design foarte compact, aceasta perie de curatat hornul  poate ajunge cu usurinta in toate locuirile si asigura o curatare completa si eficienta. O astfel de achizitie este de lunga durata si isi demonstreaza utilitatea si eficacitatea inca de la prima folosire.

Pretul unei perii de curatat hornuri este unul accesibil pentru buzunarele tuturor clientilor care aleg sa foloseasca produsele distribuite de compania noatra, Unilift Serv. In cadrul magazinului nostru online poti achizitiona intregul set de scule pentru curatat hornuri, iar tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe butonul ”cere oferta”.