8910-echipament-profesional-pentru-desfundat-canalizari-master-rioned
3412-curatitor-cu-presiune-oertzen-mobil-500

Unilift Serv - Tubulaturi Canalizari

colaborarea cu branduri de renume

Unilift a ales colaborarea cu branduri de renume precum Rioned, KEG, Teinnova, Dynaset, Starmix, TvbTech, Aquila Triventek deoarece a apreciat ca fiind de maxima importanta  respectarea standardelor de calitate si diversitate a produselor prin oferirea de solutii complete in acest sector.

Prin divizia de tubulaturi-canalizari si cosuri de fum Unilift ofera solutii complete pentru prestatorii de servicii in domeniu, dar si pentru companii private care deservesc in regim propriu mentenanta si desfundarea instalatiilor de canalizare, hote, jgheaburi, conducte sau cosuri de fum.

Toate echipamentele pe care Unilift le ofera se pot customiza in functie de nevoile prestatorului de servicii care activeaza intr-unul sau mai multe dintre domeniile de activitate mentionate mai sus.

Unilift ofera instalatii de desfundat conducte si canalizari cu autonomie proprie de apa si energie, dar si instalatii cu motorizare termica, electrica sau hidraulica.

Gama profesionala de produse si accesorii pe care o gasiti la Unilift poate fi utilizata pe termen lung, in flux continuu si cuprinde:

Despre noi