Afișez toate cele 3 rezultate

Descoperă versatilitatea și puterea unui furtun presiune desfundat țevi pentru eliminarea eficientă a blocajelor din sistemele de canalizare! Cu un furtun presiune desfundat țevi vei putea să speli și să îndepărtezi reziduurile și impuritățile care blochează conductele cu ușurință și fără efort suplimentar. Acest instrument practic și fiabil este ideal pentru curățarea și întreținerea periodică a sistemului tău de canalizare, asigurându-ți un flux liber și fără probleme al apei în locuința ta sau în spațiul tău comercial.

Nimic nu se compara cu disconfortul resimtit din cauza unei instalatii sanitare infundate, dar mai ales cu pagubele pe care le poate produce ulterior ignorarea acestei probleme. Desi nu este cunoscut ca fiind printre cei mai vizibili factori care participa la crearea unui ambient placut si relaxant in cadrul locuintei, sistemul sanitar este cel care ne asigura o mare parte a nevoilor de baza si trebuie tratat ca atare.

Pentru a va bucura de o buna functionare si de remedierea problemelor  intr-un timp redus, echipa companiei Unilift Serv va propune o solutie mai simpla decat va puteti imagina, si anume folosirea unui furtun de presiune. Acesta are mai multe intrebuintari, dar principalele sale functii includ desfundarea tevilor si a canalizarilor.

Furtun Presiune Desfundare Tevi

In cazul unei interventii locale la nivelul anumitor tevi, furtunul de presiune pentru desfundare tevilor este un ajutor de nadejde, deoarece acesta este foarte usor de folosit, iar rezultatele il fac sa se numere printre cele mai eficiente modalitati de rezolvare a problemelor ce tin de blocajele care pot aparea in urma depunerii resturilor si a mizeriei de-a lungul timpului.

Furtunul de presiune pentru desfundarea tevilor este conceput pentru a fi cat mai practic, fara a implica solutii chimice sau agenti speciali de curatare care pot afecta instalatia. Folosind doar presiunea apei, acesta poate distruge orice tip de blocaj intalnit in cadrul sistemului sanitar, fara sa afecteze rezistenta tevilor. Usurinta cu care poate fi folosit il claseaza ca fiind printre cele mai bune accesorii pentru echipamentele de curatare si desfundare din domeniu.

Furtun Presiune Desfundare Canalizari

O canalizare infundata va poate produce nenumarate pagube si neplaceri, printre care se numara distrugerea instalatiilor sanitare, dezvoltarea unor mirosuri puternice si neplacute, iar in unele cazuri chiar si distrugerea pardoselii sau a peretilor. Folosirea unui furtun de presiune pentru desfundarea canalizarii va poate scapa de toate aceste probleme, intr-un timp record si fara mult efort.

Tehnologia de la baza acestui produs are drept scop inlaturarea tuturor blocajelor din cadrul canalizarii, indiferent de complexitate lor. Ce ce recomanda acest produs:

  • Presiunea maxima de utilizare – poate ajunge si pana la 300 bari, ceea ce il ajuta sa indeparteze cu usurinta reziduurile si sa fie usor de manevrat.
  • Diametrul interior – este mai mare decat cel al unui furtun obisnuit si face ca timpul de actionare sa fie mai scurt, iar sistemul sanitar sa ramana intact.

Cere oferta noastra chiar acum

Pretul unei astfel de achizitii este insignifiant, raportat la eficacitatea de care da dovada un asemenea produs. In cadrul magazinului nostru online puteti apasa pe butonul ”cere oferta” si veti primi toate detaliile de care aveti nevoie intr-un timp foarte scurt.

Fiecare pret va fi calculat in functie de intrebuintare, avand in vedere domeniul de activitate, de capacitatea echipamentelor la care sunt racordate furtunurile sau de suprafata pentru care vrei sa le folosesti. Atunci cand apelezi la serviciile noastre, vei intalni doar furnizori recunoscuti la nivel international si produse de cea mai inalta caliate.