1. Definitii si termeni

unilift.ro – site-ul/website-ul unilift.ro, aflat la adresa https://unilift.ro, inclusiv orice sectiune sau sub-sectiune a acestuia, exceptand pagini ale tertilor, accesibile sau accesate prin intermediul link-urilor disponibile pe unilift.ro (acolo unde este cazul)

Furnizor (UNILIFT SERV) – este denumirea comerciala a S.C. UNILIFT SERV SRL, persoana juridica – societate comerciala cu sediul in Oras Darmanesti, Judet BACAU, Adresa: Str. Calea Trotusului nr 279, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J04/323/2011 , Cod Unic de Inregistrare: RO 28190207 , telefon: 0726208451 , email: office [@] unilift [.] ro

Utilizator: orice tip de persoana (fizica sau juridica), care acceseaza site-ul unilift.ro, fiind interesata de informatiile, produsele si/sau serviciile furnizate de UNILIFT SERV prin intermediul acesteia.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la website, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de UNILIFT SERV, (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre UNILIFT SERV si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Continut – Intregul continut al site-ului, incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, design vizual, alte grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, cu exceptia anumitor programe/imagini care ajuta la functionarea corecta a acestuia, programe care sunt furnizate/cumparate de la terti sau care sunt publice si publicate sub o licenta care permite folosirea lor in mod legal, sunt proprietatea UNILIFT SERV si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Produsele publicate pe site sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand partenerilor/asociatilor/furnizorilor UNILIFT SERV, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea de informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al UNILIFT SERV, este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Termeni generali

Folosirea site-ului unilift.ro, inclusiv dar nu limitat la: vizitarea lui, solicitari oferte/plasare comenzi si/sau folosirea oricarui serviciu oferit de UNILIFT SERV prin intermediul site-ului unilift.ro, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor din prezentul document. Recomandam citirea lor cu atentie. NE-acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document, atrage dupa sine, obligatia legala a utilizatorului de a parasi website-ul unilift.ro.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a actualiza,in orice mod si oricand, continutul si/sau prevederile acestui document, fara notificare prealabila si fara a avea obligatia de a indeplini orice tip de formalitate fata de utilizatorii unilift.ro. NE-acceptarea modificarilor intervenite (acolo si atunci cand este cazul), atrage dupa sine, obligatia ta ca utilizator, de a inceta imediat, folosirea serviciilor oferite de UNILIFT SERV ca furnizor, prin intermediul paginii unilift.ro.

Pagina unilift.ro poate sa contina link-uri catre alte website-uri, care la randul lor aplica termeni si conditii specificate pe acestea. UNILIFT SERV nu este raspunzatoare, nu poate fi trasa la raspundere, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul si/sau alte link-uri din acestea, utilizatorul/clientrul fiind direct raspunzator pentru accesarea si/sau folosirea lor.

3. Obligatiile furnizorului (UNILIFT SERV)

Avem obligatia de a remedia in cel mai scurt timp (atunci cand factori care nu sunt in atributiile sau controlabili de UNILIFT SERV, o impiedica), orice tip de eroare, reclamatie, dis-functionalitate si/sau orice tip de defectiune tehnica.

Nu oferim nici o garantie utilizatorilor, ca pagina unilift.ro este activa in mod ne-intrerupt sau fara erori. Nu suntem responsabili pentru ne-afisarea sau intreruperea afisarii produselor din cauza anumitor factori care nu intra in atributiile, sau nu sunt controlabili de UNILIFT SERV, si nici pentru eventuale pagube directe sau indirece pe care utilizatorii de orice natura, le-ar putea suferi din aceasta cauza.

UNILIFT SERV nu poate fi trasa la raspundere pentru defectiuni de orice natura pe pagina unilift.ro, aparute la nivel sau datorita colaboratorilor/partenerilor sai, sau datorita activitatilor utilizatorilor pe site.

Ne rezervam dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, sectiuni/caracteristici ale site-ului.

Nu oferim nici o garantie si nu ne asumam nici un fel de responsabilitate, pentru continutul produselor publicate, disponibilitate si/sau orice aspect al produselor/serviciilor gasite pe site, chiar si atunci cand acestea NU incalca prevederile din acest document.

Avem obligatia de a informa autoritatile competente despre activitatile ne-legale sau cu aparenta ne-legala desfasurate de utilizatorii de orice natura, pe site.

Respectam legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

4. Obligatiile si drepturile utilizatorului/clientului

Utilizatorul/Clientul, are obligatia de a achita pretul integral pentru produsele/serviciile alese (exceptand atunci cand acestea sunt gratuite, sau nu au costuri aferente), oferite si furnizate de UNILIFT SERV pe pagina unilift.ro.

Utilizatorul/Clientul, are dreptul sa beneficieze, si UNILIFT SERV se obliga sa furnizeze in intregime serviciile/produsele/informatia solicitata pe pagina unilift.ro, atata timp cat s-au platit in intregime taxele aferente acestora (atunci cand este cazul), si nu se constata nici o incalcare a termenilor si conditiilor din acest document.

5. Limitarea raspunderii UNILIFT SERV

UNILIFT SERV NU isi asuma responsabilitatea, nu poate fi trasa la raspundere, si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul informativ al produselor prezente pe unilift.ro, oferit de partenerii sai sau de utilizatorii paginii unilift.ro. UNILIFT SERV va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si veridicitatea informatiilor puse la dispozitie de furnizorii sai, si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile in cel mai scurt timp posibil.

UNILIFT SERV nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor puse la dispozitie de furnizorii/partenerii sai. In mod expres, utilizatorii paginii unilift.ro sunt de acord sa exonereze UNILIFT SERV de raspundere, pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a paginii.

Pentru caz de forta majora, UNILIFT SERV si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al UNILIFT SERV, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacuri asupra serverelor UNILIFT SERV, erorile de operare, greva, razboi, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure UNILIFT SERV si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorului in legatura cu utilizarea paginii unilift.ro, sau orice alt aspect relationat acesteia.

6. Protectia datelor

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, UNILIFT SERV are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii i le furnizeaza in cunostinta de cauza cu ocazia accesarii site-ului unilift.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe aceasta.

UNILIFT SERV foloseste adresele IP colectate in timpul conexiunilor prin internet la pagina unilift.ro, in scopuri legate de administrarea echipamentului tehnic. In plus, adresele IP sunt utilizate pentru a colecta informatii statistice si demografice (locatia din care provine conexiunea). Aceste date nu sunt combinate cu datele oferite de utilizatori și reprezinta doar un material de analiza statistica, corectie erori de sistem, preventie acces neautorizat, tentative de atac informatic si securitate in general.

Datele tale personale sunt protejate de UNILIFT SERV, impotriva divulgarii lor neautorizate, precum si alte cazuri de divulgare sau pierdere, si impotriva distrugerii sau modificarii neautorizate a datelor si informatiilor, prin utilizarea de sisteme de securitate de ultima generatie, a ultimelor standarde de transmisie securizata a datelor prin internet (conexiuni criptate TLS) cat si sisteme redundante si independente de backup.

Orice persoana care acceseaza pagina unilift.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe aceasta, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca UNILIFT SERV sa prelucreze datele cu caracter personal colectate de website sau furnizate de utilizatori cu aceasta ocazie, strict pentru scopul pentru care au fost furnizate. Datele cu caracter personal colectate de catre UNILIFT SERV prin intermediul paginii unilift.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre utilizatori a produselor/serviciilor/informatiilor oferite prin intermediul acesteia, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre utilizatori, precum si, in general, a administrarii relatiei UNILIFT SERV cu utilizatorii/clientii sai, si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre UNILIFT SERV, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate expres din partea utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe pagina unilift.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre UNILIFT SERV, putand fi folosite in scopuri strict specifice, asa cum este descris mai sus. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile compentente, pot solicita ca UNILIFT SERV, sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui utilizator.

Inscrierea in baza de date UNILIFT SERV se face prin completarea formularului de creare cont gasit pe pagina unilift.ro, aceasta procedura fiind optionala. Informatiile furnizate de buna-voie in acest formular trebuie sa fie corecte si veridice.

Deasemenea, un utilizator poate fi adaugat in baza de date UNILIFT SERV, daca acesta a solicitat abonarea la newsletter-ul unilift.ro.

Anumite date cu caracter personal (email, nume, prenume, numere de telefon, adrese, inoformatii de natura fiscala) pot fi adaugate manual de catre operatorii/angajatii/administratorii UNILIFT SERV, si stocate in baza de date UNILIFT SERV, atunci cand acestea au fost comunicate de utilizatori/clienti, telefonic sau prin email, si asupra carora acestia si-au dat consimtamantul in prealabil, telefonic sau prin email, pentru ca aceste date sa poata fi stocate si prelucrate strict in scopul solicitat de utilizator/client (ex: o cerere de oferta facuta prin telefon sau email direct, unde clientul a furnizat date de natura personala pentru a putea primi un raspuns complet si corect).

In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, UNILIFT SERV are dreptul sa refuze sau sa anuleze in totalitate, fara notificare prealabila, calitatea de utilizator/client unilift.ro.

Toate datele furnizate ca utilizator, vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor tale cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana/europeana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic „Date”.

Datele personale vor fi prelucrate pentru:

Folosirea serviciilor paginii unilift.ro, care sunt disponibile doar ca utilizator/client autentificat.

Abonarea la newsletterul paginii unilift.ro (doar atunci cand utilizatorul/clientul a optat expres pentru acest abonament), in vederea trimiterii de materiale informative din acesta, reclama, marketing si publicitate de catre UNILIFT SERV.

Comunicari cu privire la comenzi/cereri oferta/alte solicitari, telefonice sau prin email, facute anterior de catre utilizatori/clienti, asupra carora acestia si-au dat consimtamantul prealabil, in scris sau telefonic.

Utilizatorul/clientul, are dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor sale personale stocate sau colectate de UNILIFT SERV prin intermediul paginii unilift.ro.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: S.C. UNILIFT SERV SRL, Str. Pietricica nr. 17, Darmanesti/Bacau, cod postal 605300, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

7.

8. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul document, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Solitionare litigii online apasa aici

Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii (ce nu poate/nu se doreste solutionarea online) urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.

9. Produse si imagini

Caracteristicile produselor prezentate pe unilift.ro sunt preluate/puse la dispozitie de producatori si/sau furnizori si UNILIFT SERV nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea/acuratetea acestor informatii.

De asemenea, imaginile produselor prezentate pe site-ul unilift.ro sunt cu titlu informativ, prin urmare, produsele pot fi diferite de imagini in orice mod, datorita: modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori, eroare umana, faptului ca furnizorul/producatorul nu a oferit informatia completa sau deloc.

UNILIFT SERV face tot posibilul, prin actualizari constante de informatie si corelarea acesteia cu cea pusa la dispozitie de producatorii/partenerii/furnizorii sai, ca produsele prezente pe site-ul unilift.ro sa fie intocmai cu starea lor reala.