Afișez toate cele 8 rezultate

Dacă ai nevoie de o soluție eficientă pentru curățarea cenușii, descoperă un aspirator cenușă profesional de la Unilift! Cu un aspirator cenușă profesional vei putea să cureți rapid și eficient cenușa din căzi de ardere, sobe sau alte surse de încălzire, fără efort și fără murdărie. Indiferent dacă ești un instalator profesionist sau un proprietar care își întreține singur soba, un aspirator cenușă profesional este alegerea ideală pentru a face față cu succes oricărei lucrări de curățare a cenușii.

Un cos de fum curat reprezinta un cos de fum functional si lipsit de riscuri. Acumularea de cenusa si funingine, in combinatie cu umezeala si caldura care circula constant, pot conduce la crearea unor depuneri sau chiar blocaje pe peretii acestora. Aceasta situatie nefavorabila nu doar ca poate compromite utilizarea intregului sistem la care este conectat, dar ar putea genera si pericole majore.  Pentru a minimiza pe cat posibil riscurile aferente se recomanda utilizarea periodica a unor aspiratoare pentru cenusa care sa asigure eliminarea completa a tuturor tipurilor de acumulari periculoase.
Aspiratoare pentru cosuri de fum
Intreg sistemul de incalzire necesita verificarea si curatarea periodica a partilor componente in vederea mentinerii lui la un nivel optim de functionare. Astfel ca, la Unilift veti gasi atat aspiratoare pentru curatat sobe, cat si pentru cenusa sau funinginea din cosurile de fum.

Aceste masinarii dispun de o putere mult mai mare de vacuum, dar si de o capacitate crescuta de stocare, in comparatie cu modelele casnice. Acest aspect este necesar data fiind densitatea crescuta a materiilor cu care se lucreaza, dar si a distantelor mari asupra carora se actioneaza, in functie de dimensiunile instalatiei vizate.

Variantele disponibile la Unilift Serv sunt dotate cu programe specifice si cu un set de accesorii necesare unei interventii complete. Specialistul va putea selecta, in functie de natura problemei, care este cel mai bun mod de actionare si va adapta si setarile sistemului in aceeasi directie.

Un aspect extrem de important este functia de autocuratare a filtrelor in momentul in care se atinge nivelul maxim de vid. De acest lucru depinde atat o interventie rapida si neintrerupta, cat mai ales durata de viata a aspiratorului, care este cu mult prelungita datorita faptului ca nu se poate ajunge la suprasolicitarea sa.

Am implementat un sistem de consultanta online, prin intermediul caruia sa fiti indrumat catre cea mai buna alegere dintre modelele de aspiratoare pentru cenusa. Nu trebuie decat sa comunicati specialistilor nostri de ce aveti nevoie de un aspirator de cenusa si felul in care intentionati sa il folositi, iar acestia va vor oferi o lista cu cele mai potrivite modele disponibile. Din lista obtinuta veti putea ulterior sa il selectati pe cel mai avantajos atat din punct de vedere practic, cat si din considerente de pret.

Cere oferta de aspirator pentru curatat sobe si afla care model te va ajuta in eficientizarea serviciilor prestate.