Afișez 1–16 din 55 de rezultate

Duze pentru Curatatea Conductelor si a Canalelor

Unilift Serv aduce in Romanaia o gama variata de duze (cu jet, rotative, oscilante, freze cu lant, accesorii cu cutite) pentru desfundarea si curatarea canalizarilor de orice dimensiune, ce vin in completarea echipamentelor cu apa sub presiune. Brandurile de top in domeniu sunt KEG, Rioned, PA.

Reprezentam oficial si exclusiv in Romania brandul KEG, o companie inovatoare și orientata ecologic, ce a fost axată pe dezvoltarea și fabricarea de instrumente eficiente, folosesc o inventie proprie a unui sistem patentat de fluide, ce ajuta la economisirea consumului de apa, dar si la eficientizarea procesului de curatare. Acest sistem nu mai poate fi intanlit in nici o alta duza de desfundat canalizari.

Duze pentru curățare și inspecție, pentru monitorizarea continua a procesului de curatare a canalizarilor, detectarea avariilor, dar si inregistrarea acestora

Soluții inovatoare pentru tăierea depunerilor cu jet de apă si/sau lant – combina puterea apei sub presiune si socurile mecanice date de lanturi, sunt foarte eficiente atat la depunerile de grasime si calcar, pana la depunerile solidificate sau de ciment.

Duze profesionale pentru îndepărtarea blocajelor totale sau partiale în conducte inaccesibile și canalizare. Acestea sunt diponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni, pentru fiecare situatie, oricat de dificila.

Duze pentru taierea radacinilor – freze ce taie si maruntesc radacinile crescute prin tevi, usurand evacuarea deseurilor

Kit-uri complete de duze profesionale – contin o selectie de duze profesionale, necesare pentru diferite situatii.