Afișez toate cele 5 rezultate

Avariile la nivelul canalizarii pot aparea in nenumarate contexte si dintr-o multime de motive, iar pentru a putea avea garantia unui rezultat ideal este necesara analiza in detaliu a situatiei. Camerele de inspectie si locatoarele sunt singura solutie pentru a determina cu precizie natura si amplasamentul blocajului sau a depunerilor de pe peretii interiori ai scurgerilor. Tot cu ajutorul unor camere de inspectie video se pot depista eventuale probleme de structura ale acestora sau a caminelor, rigolelor si a cosurilor de fum. Drept urmare, aceste camere pentru inspectia tevilor si conductelor nu trebuie sa lipseasca din dotarile standard ale personalului specializat. Bineinteles, cu ajutorul lor se poate verifica si daca rezultatele obtinute in urma actiunilor de curatare sunt cele scontate, daca blocajul sau depunerile au fost indepartate cu succes si daca problema a fost in totalitate indepartata sau este necesara inca o interventie in acest sens.

Echipamente cu Camere Video pentru Inspectia Canalizalor si a Tevilor

Unilift va pune la dispozitie camere de inspectie video pentru canalizare profesionale care permit, utilizand tehnologie de ultima generatie, vizualizarea, inregistrarea cu sunet si preluarea de capturi pe lungimi de pana la 120 de metri. In acest fel, puteti sa conturati o imagine clara de asamblu asupra situatiei curente, a cauzelor care au condus la instaurarea avariei si a modului in care trebuie actionat in vederea eliminarii lor.

De asemenea, cu ajutorul locatoarelor ce pot fi utilizate pe diferite frecvente, se pot detecta cablurile electrice sau radio, tevile de gaze sau de apa curenta din subteran, pentru efectuarea in siguranta a oricarei lucrari. In acest mod, aveti garantia ca actionati exact in vederea rezolvarii problemei si nu veti intampina dificultati ce vizeaza alte elemente localizate in imediata proximitate.

De asemenea, pentru a contura cadrul unei experiente ghidate de profesionalism, la Unilift Serv am pus bazele unui serviciu de consultanta online in vederea directionarii catre cele mai bune solutii disponibile pe site-ul nostru. Asadar, clientii nostri nu trebuie decat sa ne comunice problema cu care se confrunta si modul in care intentioneaza sa utilizeze o camera video pentru inspectie canalizare. Din acest punct, in baza descrierii furnizate, noi vom putea recomanda variantele cele mai potrivite si eficiente in vederea rezolvarii problemei in cauza. Garantam nu doar eficacitate maxima a produselor noastre, dar furnizam si accesorii de inspectie video canalizare la preturi de top.

Cere oferta personalizata de la Unilift si te bucuri de rezolvarea oricarei probleme, in cel mai scurt timp, la cel mai mic pret!