Afișez toate cele 5 rezultate

Atat in oras, cat si in afara acestuia putem avea parte de situatii mai putin placute in care ne confruntam cu o inundatie sau cu o refulare a canalizarii. Desi nevoia unei pompe submersibile este, de regula, mai mare in mediul rural, putem spune cu incredere ca aceastea si-au dovedit utilitatea chiar si la nivel industrial.

In mediul industrial sau urban, folosim o pompa submersibila pentru ape murdare atunci cand avem de-a face cu o utilizare continua in cadrul unei fabrici sau a unui ansamblu rezidential. Folosirea unei pompe pentru apele murdare se realizeaza pe o perioada mai lunga de timp si are rolul de a gestiona apele reziduale sau de a interveni local in cazul unor defectiuni ale canalizarii.

Pompa cu tocator pentru ape uzate este foarte populara in cadrul gospodariilor rurale sau a unor ansambluri mici de vile si pensiuni care inregistreaza debite mai reduse de ape reziduale. Ea este instalata de regula in cadrul fosei septice sau a unui rezervor de dimensiuni mai reduse care preia apa menajera din cadrul instalatiilor sanitare.

Pompe Submerisibile pentru Drenarea Apei Murdare

Principiul de functionare al pompei pentru apa murdara cu tocator nu este foarte diferit fata de cel al unei pompe de drenaj: cu ajutorul unui motor etans, apa este ridicata la suprafata folosind o putere mult mai mare comparativ cu cea a unui hidrofor. Cu cat motorul este mai puternic, cu atat volumul de apa gestionat este mai mare, iar consumul de energie mai mic.

Ceea ce reprezinta un plus fata de pompa pentru ape murdare simple, este tocatorul care ajuta la gestionarea apelor cu incarcaturi solide. Acest mecanism de maruntire si forfecare este conceput din aliaje metalice precum otel sau fonta, pentru a putea face fata oricarui tip de reziduri. Aceste duze cu cutite de taiere ajuta la prevenirea blocajelor care pot aparea in sistemul de canalizare.

Pompa submersibila cu tocator este de un real ajutor in cadrul gospodariei, mai ales atunci cand nu te poti racorda la un sistem de canalizare functional la nivel comunal sau judetean. Aceasta poate opera cu apa care poate atinge si 50 de grade, provenita din activitatile casnice, fara a se defecta. Componentele sale sunt special concepute pentru a beneficia de o durabilitate mai mare si o rezistenta crescuta la coroziune.

 Pompe cu tocator pentru fose septice si haznale 

In cazul foselor septice, o pompa submersibila cu tocator este esentiala pentru buna funcionare a gospodariei, a fermei sau a unei locuinte de vacanta. Acestea sunt special concepute pentru atunci cand apele menajere din cadrul fosei septice ating un anumit nivel si este nevoie de maruntirea si evacuarea acesteia. Pe acelasi principiu functioneaza si pompa de hazna, care previne refularea bazinului special conceput pentru WC.

Pompa pentru fosa septica sau hazna cu tocator este de un real ajutor pentru a tine sistemul propriu de canalizare sub control. Aceasta poate fi instalata in functie de numarul de camere pe care il are fosa septica, astfel incat sa asigure pomparea mizeriei fara a bloca sistemul de drenaj. Poti alege o pompa de fosa septica in functie de puterea morotului, volumului de apa murdara si materialului din care este conceputa.

Pretul unei pompe pentru golirea haznalei sau a uneia submersibile pentru apa menajera este mult mai avantajos, decat lucrarile de reparatii si intretinere pe care trebuie sa le realizati in lipsa uneia. Cere oferta si bucura-te de tot confortul pe care il poti avea in cadrul gospodariei tale. Scapa de neplaceri si griji cu sistemele de curatare si drenaj din cadrul catalogului nostru de produse pe care il gasesti in cadrul magazinului nostru online.