Afișez toate cele 13 rezultate

Tehnologia evolueaza constant si aduce cu sine inovatii multiple si in ceea ce priveste metodele de a curata si mentine in stare buna orice spatiu. La Unilift veti gasi o serie de echipamente si mecanisme ideale in acest sens, printre care si robotii pentru curatenie. Acestia sunt potriviti atat pentru conducte, tevi sau tubulaturi, cat si pentru alte aparate, cum ar fi hotele.

Functioneaza in baza unor principii fizice si chimice bine controlate. Combina presiunea apei sau a aerului comprimat cu temperaturi inalte si substante ce produc o spuma concentrata si densa in asa fel incat nici cele mai dificile depuneri sau pete nu vor putea face fata puterii rezultate.

Dispunem de modele variate pentru a putea asigura tuturor clientilor nostri solutii ideale pentru problemele specifice cu care se confrunta. Astfel, exista atat mecanisme individuale, care sunt concepute pentru fi utilizate in anumite situatii, cat si roboti Multipro, care se adapteaza in functie de natura problemei, fiind dotati cu multiple programe de actiune.

De asemenea, fiecare model functioneaza conform celor mai inalte standarde de calitate si siguranta impuse de domeniu, garantand eficienta imediata chiar si in cazul celor mai dificile interventii. Designul simplist si accesoriile bine definite ii fac extrem de usor de utilizat, putand fi integrati cu succes in kitul oricariui prestator de servicii.
Cere oferta personalizata de roboti pentru curatenie, adaptata nevoilor proprii, sub atenta indrumare a specialistilor nostri si bucura-te de cel mai bun pret la aceasta categorie de produs.