Afișez toate cele 6 rezultate

O canalizare suprasolicitata poate reprezenta principala cauza a defectiunilor aparute la nivelul sistemelor adiacente. De aceea specialistii recomanda curatarea periodica a acestora, impiedicand astfel acumularea de reziduuri in cantitati mult prea mari.

Pentru realizarea acestui proces sunt necesare masini de vidanjare special concepute, care nu doar sa goleasca zonele vizate, ci sa le si curete in profunzime. Cu ajutorul lor se poate obtine un circuit curat si perfect functional, diminuandu-se considerabil riscul producerii de avarii in sistem.

Instalatii si utilaje pentru vidanjare

Vidanjarea este un procedeu primordial in tot ceea ce inseamna canalizari practice si de aceea ne straduim sa propunem cele mai calitative masini de tip vidanja de pe piata. De aceea, toate modele oferite de noi sunt realizate sub etichete Rioned, unul dintre cele mai prestigioase nume din domeniu, al caror produse se claseaza la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta de utilizare. Astfel ca, fiecare interventie cu o masina pentru vidanjari de la noi va cunoaste succesul in cel mai scurt timp posibil, asigurand un nivel optim de functionare canalizarilor asupra carora se intervine.

Instalatiile de vidanjare functioneaza pe baza a doua principii, si anume: jet si vacuum. Mai exact, in prima faza, se utilizeaza functia de vacuum care presupune absorbtia tuturor deseurilor din orificiul vizat, ca mai apoi, prin intermediul functiei de jet, sa se elimine orice urma de reziduu ramas, asigurand o curatare completa.

Modelele de care noi dispunem se bucura de o serie de avantaje incontestabile, care imbunatatesc considerabil fiecare interventie. Astfel ca, datorita dimensiunilor reduse la care au fost create, au posibilitatea de a se infiltra chiar si in cele mai inaccesibile spatii. In acest mod, se poate interveni si asupra acelor instalatii in cazul carora masinile de mare tonaj nu ar fi avut acces. De asemenea, prezinta o multiple accesorii care sa ajute la conturarea unei strategii de vidanjare cat mai specifice pentru fiecare problema in parte.

Nu in ultimul rand, fiind echipamente de mici dimensiuni, au un consum de combustibil mult mai redus. Sunt asadar o alternativa mult mai avantajoasa atat pentru buget, cat si pentru mediul inconjurator, avand un grad de emisii periculoase cu mult diminuat.

La Unilift te poti bucura de cele mai bune preturi la vidanje, cu doar un simplu click. Cere oferta personalizata, iar specialistii nostri te vor indruma catre cea mai buna solutie pentru tine, in functie de nevoia comunicata si scopul in care intentionezi sa o folosesti.