Cuprins articol

În perioada 11-13 iunie 2024, Unilift Serv a participat la Târgul Expoapa, organizat de Asociația Română a Apei (ARA) la Brașov. Evenimentul a avut o amploare mai mare decât în anii anteriori, adunând 92 de firme expozante și atrăgând 3200 de vizitatori în cele 3 zile de expoziție. Acesta a fost un mediu propice pentru schimbul de idei și soluții inovatoare, promovând colaborarea și dezvoltarea profesională într-un cadru dedicat. Unilift Serv a avut o prezență remarcabilă în cadrul evenimentului expozițional unde și-a prezentat echipamentele de top și soluțiile eficiente în domeniul curățării canalizărilor. 

Produse din Portofoliul Unilift Serv 

eFlow One: Soluții Ecologice și Performante pentru Desfundare 

Un produs deosebit prezentat la târg a fost eFlow One de la Rioned, lansat pe piață în 2024. Această mașină de desfundat canalizări este complet electrică și compactă are ca scop extinderea accesului la soluții ecologice de curățare a canalizării la prețuri accesibile. eFlow One îmbină tehnologia de ultimă oră cu un design care economisește spațiu, fiind ideală pentru antreprenorii mai mici. 

Unilift Serv la </strong><strong>Târgul EXPOAPA</strong><strong> din Brașov: Inovații și Tehnologii Avansate pentru Curățarea Canalizărilor

Caracteristici principale

 • Motor: 14 kW, capacitate de 150 de bari la un debit de 50 de litri pe minut 
 • Alimentare: Acumulator de înaltă densitate de 17 kW/h, autonomie de până la 1 oră cu o singură încărcare 
 • Control: Sistemul de control de la distanță RioMote premium cu 7 canale și ecran LCD 

eFlow One este conceput pentru a oferi un control precis și ușurință în utilizare, ideal pentru curățarea rapidă și eficientă a sistemelor de canalizare folosind apă cu presiune. Echipamentul poate optimiza lucrările de mentenanță prin reducerea timpului necesar pentru desfundare și prin oferirea unei soluții ecologice, eliminând nevoia de combustibili fosili. 

Descoperiți gama completă de echipamente și accesorii pentru desfundat aici.

USBDÜSEN: Duze de Înaltă Calitate pentru Curățarea Canalizărilor 

Unilift Serv la </strong><strong>Târgul EXPOAPA</strong><strong> din Brașov: Inovații și Tehnologii Avansate pentru Curățarea Canalizărilor

Unlift Serv a prezentat duzele de înaltă calitate de la USB Düsen, un producător german cunoscut pentru durabilitate și performanță superioară în curățare. 

Caracteristici

 • Material: Oțel inoxidabil de înaltă calitate 
 • Tehnologie: Mecanici fluide 3D pentru o curățare eficientă 
 • Durabilitate: Proiectate pentru utilizare de lungă durată 

Aceste duze sunt esențiale pentru eliminarea blocajelor din canalizări, utilizând tehnologii avansate care asigură o curățare completă cu un consum redus de apă. 

KEG Technologies: Inovații pentru Curățarea Eficientă a Canalizărilor 

Unilift Serv la </strong><strong>Târgul EXPOAPA</strong><strong> din Brașov: Inovații și Tehnologii Avansate pentru Curățarea Canalizărilor

KEG Technologies oferă o gamă variată de duze și echipamente de specialitate pentru curățarea canalizărilor, renumite pentru eficiența și durabilitatea lor. 

Produse principale: 

 • Rotating Nozzles: Duze rotative pentru curățarea depunerilor și blocajelor. 
 • Chain Cutters: Echipamente pentru tăierea rădăcinilor și depunerilor dure. 
 • Specialty Nozzles: Duze specializate pentru aplicații specifice. 

Aceste echipamente permit o curățare eficientă și rapidă a sistemelor de canalizare, prevenind opririle costisitoare și asigurând funcționarea optimă a acestora. 

Descoperiți gama completă de duze pentru desfundat aici.

Camere de Inspecție Ritec și TVBTech: Monitorizare și Mentenanță Avansată 

Unilift Serv la </strong><strong>Târgul EXPOAPA</strong><strong> din Brașov: Inovații și Tehnologii Avansate pentru Curățarea Canalizărilor

Camerele de inspecție avansate de la Ritec sunt esențiale pentru detectarea și evaluarea problemelor în rețelele de canalizare și conducte. 

 • RI 25 VB SLC: Cameră de inspecție cu cablu de 25 metri și monitor LCD, ideală pentru detectarea blocajelor și deteriorărilor. 
 • Camere analog pe tambur mic: Ușor de utilizat și perfecte pentru inspecții rapide. 
 • 3399F1 | TVBTech: Cameră cu cablu de 120 metri și rezoluție înaltă, pentru inspecții detaliate. 
 • 3499F-23S/40m | TVBTech: Cameră cu cablu de 40 metri, specializată pentru inspecția scurgerilor și canalizărilor. 

Aceste camere de inspecție permit echipelor de mentenanță să identifice și să evalueze problemele în sistemele de canalizare și conducte rapid și eficient, economisind timp și resurse prin diagnosticarea precisă a avariilor și a blocajelor. 

Descoperiți gama completă de camere pentru inspecție canalizări aici.

Concluzie 

Târgul expozițional EXPOAPA din Brașov a fost un eveniment de succes, aducând împreună profesioniști și companii din domeniul apei și canalizărilor pentru a împărtăși inovații și a consolida parteneriate. Participarea Unlift Serv, cu echipamentele sale de top și soluțiile inovatoare, a demonstrat angajamentul nostru pentru excelență și eficiență în industria de apă și canalizare. Acest eveniment a fost o ocazie perfectă pentru toți participanții de a-și îmbogăți cunoștințele și de a descoperi noi oportunități de colaborare. 

Vă Recomandăm Să Citiți​

Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *